dimarts, 13 de desembre de 2016

Premi al XII Concurs per l’eradicació de la violència masclista

Premiades dues alumnes de l’Institut Antoni de Martí Franquès de Tarragona en el XII Concurs per l'eradicació de la violència masclista.
Dimarts, dia 13 de desembre de 2016, les alumnes Maria Rion Guillemat de 4t B ESO i la Núria Jiménez González de 1r B de Batxillerat de l’Institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona han estat guardonades amb el segon premi de la categoria literària de 12-15 anys i en el de la 16-19 anys, respectivament, en el XII Concurs per l’eradicació de la violència masclista. En aquesta edició es tractava sobre el tema "Cossos i identitats lliures" i hi foren presentades pel seu professor de Llengua catalana i Literatura Josep M. Toda Serra. L’acte de lliurament de premis va tenir lloc al Palau Alòs, c/ Sant Pere Més Baix, 55. Barcelona i anà a càrrec de Montserrat Vila Planas, presidenta de la Plataforma unitària contra les violències de gènere, Matilde Albarracín Soto, tècnica del Departament Feminismes i Lesbianes, Gays, Transsexuals i Bisexuals (LGTBI) de l’Ajuntament de Barcelona i de Inés Guirado, directora del Palau Alòs. Aquest concurs, organitzat conjuntament per la Plataforma unitària contra la violència de gènere i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en conveni amb l’Ajuntament de Barcelona, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.
Peu de foto i d'esquerra a dreta: Matilde Albarracín Soto, Núria Jiménez González, Josep M. Toda Serra, Maria Rión Guillemat i Montserraat Vila Planas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada