dimarts, 17 de gener de 2017

Jornades "Ara és demà"

Jean-Marc Segarra, director de l'institut, i Jordi Satorra, cap d'estudis, va fer una ponència sobre el plurilingüisme a l'institut en el marc de les jornades "Ara és demà" al Cosmocaixa. “Ara és demà” és el debat sobre el futur de l'educació a Catalunya impulsat pell Consell Escolar de Catalunya.

Des del mes de novembre de 2016 fins al febrer de 2017 es desenvolupa el debat sobre aquestes ponències al Consell, mitjançant una subcomissió específica, en la qual hi ha representada una bona part de la comunitat educativa. El gruix del debat es basa en la presentació de projectes d’innovació pedagògica o pràctiques educatives de referència d'arreu de Catalunya.

Per aquest fet, es va escollir l’institut Antoni de Martí Franquès per presentar el projecte de llengües del centre, que van explicar Jean-Marc Segarra i Jordi Satorra amb el títol “Plurilingüisme 4.0”.
En aquest mateix blog, podeu llegir el text i veure la presentació.

Arran de l’èxit de la presentació van ser felicitats i van sortir al Telenotícies de TV3 i BTV:

Els podeu veure a la ponència al minut 22'45":

Telenotícies cap de setmana migdia - 14/01/2017 

Notícia a BTV:
Arrenca la primera jornada del debat 'Ara és demà' sobre el futur de l'educació | BTVNOTICIES.cat

També van ser convidats a anar el dilluns següent al programa “El matí de Catalunya Ràdio”, amb Mònica Terribas, en horari de màxima audiència. Al debat sobre el futur de Catalunya van parlar Jean-Marc Segarra, director del nostre centre; Coral Regí, directora de l'escola Virolai; Lídia Ferré, membre de la Junta de Directors d'Ensenyament Secundari, i Lluís Font, president del Consell Escolar. Tots estan d'acord que cal redefinir el model educatiu i retornar la il·lusió als estudiants.

Podeu recuperar i escoltar el podcast del programa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada