Intercanvis i sortides

ANGLÈS1. INTERCANVI  AMB  ANGLATERRA (2n d'ESO)

Des del curs 2004-05 s'ofereix un intercanvi amb una escola anglesa situada prop d'Oxford (Banbury) destinat a un conjunt de 40 alumnes que fan 2n d’ESO amb una durada de 8 a 10 dies. Nosaltres viatgem a Anglaterra la setmana abans de Setmana Santa i ells venen a Tarragona a finals de maig o a principis del mes de juny (en alguna ocasió la visita anglesa es fa a finals de setembre).
Es tracta de viure i conviure amb un/a estudiant de la seva edat i la seva família, de manera que els alumnes que hi participen poden practicar l’idioma en una òptima situació d'immersió lingüística i tenen l'oportunitat de conèixer en primera persona com viu un adolescent d'una família anglesa.  A més, durant l'estada a Anglaterra hi ha programades visites culturals de gran interès com Oxford, Warrick Castle, Stratford-upon-Avon i Londres.
A partir del curs 2016-17 es preveu que l'intercanvi sigui anual gràcies a la incorporació d'una nova escola, de Northampton, amb unes característiques similars a l'altra.

Les fotos següents:

Alumnes de l'intercanvi amb Anglaterra a Piccadilly Circus, Londres. (marc 2015)
Alumnes de l'intercanvi amb Anglaterra a Warwick Castle. (marc 2015)
Alumnes de l'intercanvi amb Anglaterra davant el Big Ben a Londres. (marc 2015)
Alumnes de l'intercanvi amb Anglaterra a Bath. (març 2015)

2. VIATGE  A  LONDRES (1r  de BATXILLERAT)

Des del curs 2008-09 s'ofereix un viatge d’estudis de 1r de batxillerat a Londres  i està pensat per a un grup d’un màxim de 35 alumnes ja que ens desplacem en avió. El viatge inclou una estada de 6 dies amb en un hotel cèntric de tres estrelles.  És un viatge en el qual es visiten llocs de gran interès cultural com The British Museum,  Natural History Museum, The National Gallery, Museum of London, Tower of London, Tate Modern, Saint Paul’s Cathedral i el Big Ben.


ALEMANY 

L’Intercanvi amb el Rosenstein-Gymnasium de Heubach a Baden-Wüttemberg (Alemanya) té lloc quan els estudiants estan a 4t d’ESO. Normalment hi participen una mitjana de 40 alumnes que conviuen amb famílies alemanyes durant 11 dies.

Aquest Intercanvi va començar fa 25 anys i s’ha dut a terme de manera ininterrompuda amb una periodicitat anual, la qual cosa el converteix en un intercanvi excepcional.
El Seminari d’Alemany ofereix també un viatge a Berlín només per als estudiants de primera llengua del Batxillerat. Aquest viatge es fa cada dos anys i permet conèixer de primera mà la capital alemanya, els seus museus i les seves institucions més importants, com ara el Reichstag, la Filharmònica de Berlín i l’Illa dels Museus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada